Over Buma Music in Motion

Bij Buma Music in Motion draait het om ambitie, creativiteit en het verbinden van gelijkgestemde mensen. Bovenal zetten we ons in om het belang van muziek in film, televisie, animatie, games en reclame onder de aandacht te brengen.

Na meer dan 10 jaar Buma Music in Motion zijn we er trots op dat we het platform blijven waar muziek en media samenkomen.

We willen het best mogelijke medium creëren.

We willen dat de juiste muziek daar is waar het een verschil kan maken. We willen toegang krijgen tot buitengewoon talent en er op de best mogelijke manier mee werken om zowel het muziekecosysteem als de mediawereld ten goede te komen. Dit kan gebeuren als we samenwerken.

Wij verbinden producers, editors, studio’s, regisseurs, post-producenten, redacteuren, filmmakers, reclamebureaus en mediamakers uit de gehele creatieve industrie met getalenteerde Nederlandse componisten.

Componisten van wereldklasse, die soundtracks, cues en andere muziek kunnen maken die jouw project tot leven zullen brengen. Melodic masters, modular synthesists, sub-bass boomers, piano perfectionists, classical creatives en elk ander genre daar tussenin.

Bij Buma Music in Motion willen we de Nederlandse vrouwen in de mediamuziek in het zonnetje zetten.

Ben je een music supervisor, filmmaker, sync agent of een andere muziekmanager die op zoek is naar een bepaald geluid of een bepaalde componist voor je volgende project? Deze vrouwen zijn misschien jouw antwoord!

Womxn in Media Music

Maak kennis met het Buma Music in Motion team

Maren Schipperen

customer relations & hospitality

Buma Music in Motion is een initiatief van

Grote dank aan onze main partners

Onze partner festivals

En onze supporters