ma 04 — ma 18 sep '23

Open Call IDFA Producers Connection

Amsterdam
Dit event heeft al plaatsgevonden.

Wil je je netwerk in film verbreden? We zijn trots om onze vernieuwde samenwerking met IDFA aan te kondigen. De Producers Connection is een specifiek professioneel programma van IDFA met presentaties en samengestelde één-op-één bijeenkomsten gericht op het ondersteunen van projecten die hun films willen financieren via internationale coproductie. Wij bieden 5 plekken aan voor componisten om deel uit te maken van dit programma. Ben jij mediacomponist en geïnteresseerd in het uitbreiden van jouw netwerk in de documentaire wereld? Meld je dan aan voor deze open call.

Over IDFA en Producers Connection
Als groot documentaire-instituut op het wereldtoneel zet IDFA zich in voor het vergroten en verbeteren van het internationale documentaireklimaat. IDFA Forum is het onderdeel van IDFA waar filmmakers, makers, producenten en vertegenwoordigers van de industrie die werken aan baanbrekende creatieve speelfilmdocumentaires en nieuwe mediaprojecten elkaar ontmoeten en ondersteunen. De Producers Connection is daar een project van. Via netwerken en projecten ondersteunen ze film- en XR-productieteams in verschillende productiefasen. De Producentenverbinding is één van die projecten.

We zijn op zoek naar:

  • 5 componisten
  • mid- of senior level (minimum van vier credits op je naam of een minimum van drie jaar ervaring met het componeren voor film)

Twijfel je of je wel voldoet aan deze eisen? Stuur ons een mailtje en dan kijken we met je mee!

Wat hebben we nodig?

  • BumaStemra nummer
  • foto (we gebruiken deze foto voor jouw promotie, dus zorg ervoor dat de foto van goede kwaliteit is)
  • korte biografie (max 150 woorden)
  • korte motivatie  (max 150 woorden)
  • link naar recent werk (max 2 voorbeelden, audio bestanden hebben de voorkeur) 
  • Beschikbaar op 12 – 15 november

Het is niet meer mogelijk om je op te geven voor deze open call. Deadline was 18 september, 12.00 uur.